Bouwsteen 'SkeelerbaanGeslotenLayout' niet gevonden!

 

      Sponsoren 

 

U bent hier: Home › Activiteiten › Inline-Skaten › Verslagen › Verslag gratis skeerles 2009

1e Skeelerlesavond van het seizoen 2009 druk bezocht

Mede dank zij het goede weer hadden we een flinke toeloop van deelnemers waarvan er 10 tot 15 bij waren die echt voor de gratis les kwamen tot zelfs uit het Zeeuws-Vlaamse Hulst.

Een aantal deelnemers stond echt voor de 1e keer op de skeelers. Er waren er ook een hoop bij die kwamen voor het aanleren van het remmen (ook niet onbelangrijk wanneer je van een helling afrijdt en er onderaan iets opdoemt waarvoor je plotsklaps in de ankers moet). Onze dames van het PR-team (Hilly de Groot en Wendy Broeders) kwamen met hun nieuwe Bling-Bling skeelers de baan op. Dat belooft wat te gaan worden dit seizoen. Wendy riep al dat het niet lang zou duren voor ze zich ook bij de gevorderden-groep zou aansluiten.

Voor hen die echt de smaak te pakken hebben: elke woensdagavond om 19.00 uur vertrekken we vanaf de parkeerplaats bij v.v. SCO/TOFS aan de Elskensweg in Oosterhout voor een klein toertochtje. Deelname is GRATIS. Breng ook gerust vrienden of vriendinnen mee. We eisen wel van jullie, als je onder begeleiding van IJSCO meerijdt, dat je minimaal een HELM draagt.


WIE IS ONLINEActieve bezoekers: 94, waarvan 0 geregistreerd en 94 gast(en).

Loginstatus

Laatste Nieuws

29-06-2018

Boogschietvereniging Hunter Club vanaf 1 juli actief op de Elskens

Lees meer...Ogenblik a.u.b. ...