SKEELERBAAN OPENGEEN LES

 

      Sponsoren 

 

U bent hier: Home › Activiteiten › Inline-Skaten › Informatie 24KiKa

24KIKA op 1 & 2 september 2017, 24 uur lang skaten tegen kinderkanker.

Een uniek skate- en skeelerevenement voor mensen die in teamverband een bijzondere prestatie willen leveren. Niet alleen voor zichzelf, maar ook voor een goed doel. Zeg maar gerust een bijzonder goed DOEL, Kinderen Kankervrij (KiKa).
 
Wat is dat 24kika?
Met een team van max. 6 personen blijf je gedurende 24 uur met één van je teamleden skaten op de baan van ca 3 km. Ook ’s nachts. Met je team spreek je af of je één of meer rondjes achter elkaar rijdt, waarna je afgelost wordt door een ander teamlid. Snelheid bepaal je zelf. Zie voor meer informatie www.24kika.nl
 
Deelnemers en teams
We gaan met .. teams onder de naam WNS-IJSCO-FEEST skate Tilburg. We hebben 1 team van .. personen, 1 team van .. personen en .. teams van 6. Van IJSCO gaan er mee: ????.
 
#24uurfeest
Zo wordt het ook wel genoemd vanwege de geweldige sfeer en de onderlinge gezelligheid. Het terrein van FlevOnice verandert dat weekend in een camping. Er is muziek om de sfeer te verhogen. De camping ligt aan het skeelerparcours, dus de deelnemers worden aangemoedigd.
 
Lotenverkoop
Door middel van de lotenverkoop halen we geld op voor het goede doel. Er zijn particuliere loten van € 2,50 en bedrijfsloten van € 25,—. Met de lotenverkoop betalen we ons inschrijfgeld. Uiteraard is het de bedoeling om zoveel mogelijk geld voor KiKa bij elkaar te krijgen. Dus wie ons wil sponsoren kan zich vrijdag op de baan bij ons melden.
 
De communicatie en organisatie is in handen van Maaike Linders, de teamcaptain van alle teams. Wil je mee en het laatste vrije plekje bemachtigen? Stuur haar dan snel een e-mail m.lindersis@home.nl
 
De link naar de foto’s van het IJSCO team 2009

Terug naar de startpagina


WIE IS ONLINEActieve bezoekers: 20, waarvan 0 geregistreerd en 20 gast(en).

Loginstatus

Laatste Nieuws

29-06-2018

Boogschietvereniging Hunter Club vanaf 1 juli actief op de Elskens

Lees meer...Ogenblik a.u.b. ...