SKEELERBAAN OPENGEEN LES

 

      Sponsoren 

 

U bent hier: Home › Activiteiten › Inline-Skaten › Midweekskate

MidweekSkate - Skeeleren in de omgeving van Oosterhout op dinsdagavond

LET OP! met ingang van juni 2014 is de Midweekskate verplaatst van de woensdagavond naar de dinsdagavond.

Doel: om het deelnemen aan Inline-skatetoertochten te bevorderen en te beoefenen, gaan we elke dinsdagavond de weg op met een groepje skaters/skeeleraars om een tochtje te skeeleren in en om Oosterhout.

We starten om 19.30 uur* bij natuurijsbaan de Elskens gelegen op het sportpark de Elskens aan de Elskensweg 15 in Oosterhout. Deelname is GRATIS en het dragen van een HELM is VERPLICHT. Je rijdt mee op EIGEN RISICO. Speciaal voor deze activiteit is er een WhatssAppgroep aangemaakt waarmee de deelnemers kunnen aangeven of ze wel of niet meegaan. Wil je je ook voor deze groep aanmelden, stuur dan een mailtje naar skeeleren@ijsco.net.

 

(*) In april en september vertrekken we om 19.00 uur i.v.m. de eerder invallende duisternis.

Wanneer blijkt dat er een grote diversiteit aan niveau ontstaat binnen de groep qua snelheid en techniek, zullen we gedurende het seizoen meerdere groepen vormen die dan op verschillende snelheden een bepaalde afstand zullen gaan rijden. In het begin rijden we een uurtje en verder in het seizoen voeren we dit op naar 1,5 à 2 uur.

Weersomstandigheden: wanneer het regent, gaat de MidweekSkate niet door! Uiteraard wordt dit gecommuniceerd via de WhatsApp.

Heeft u nog vragen, stuur dan even een e-mail naar de TC afd. Inline-Skaten of bel even naar Jos Pompe: 06-10906638 of Richard Marijnisen: 06-27234737

Terug naar de startpagina


WIE IS ONLINEActieve bezoekers: 19, waarvan 0 geregistreerd en 19 gast(en).

Loginstatus

Laatste Nieuws

29-06-2018

Boogschietvereniging Hunter Club vanaf 1 juli actief op de Elskens

Lees meer...Ogenblik a.u.b. ...