Natuurijsbaan weldra open?
Klik op het stoplicht
voor meer info

 

 

Komende week jarig

21 februari
Greta de Waal, Ton Reniers
22 februari
Ivar Martens
23 februari
Ron Dingjan
25 februari
Imke Wessels
26 februari
Evelyn Klijsen-Roest, O. Vrooman, S. Vrooman, Salo Timmermans
27 februari
Esther Loontjes, Gerrit Rosenbrand, Marieke Hutzezon
28 februari
Janneke Steenks, Marilène Polak

      Sponsoren 

 

U bent hier: Home › Nieuws

Nieuws

Algemeen: Hart van Oosterhout
   (22-07-2017)

De Stichting Ronde van de Molen organiseert ook dit jaar weer wielerwedstrijden in Oosterhout. Op zondag 17 september 2017 wordt in het centrum van Oosterhout voor de 61ste keer het oudste sportevenement van Oosterhout gehouden onder de nieuwe naam “Hart van Oosterhout”.

Een heel belangrijk onderdeel van deze wielerdag is het Kampioenschap van Oosterhout voor niet licentiehouders.

Het parcours is gelijk aan dat van vorig jaar. De start en finish liggen op de Markt. Het parcours loopt verder over Kerkstraat – Keiweg - Ridderstraat (noordzijde) - St. Vincentiusstraat – Zandheuvel – Isabellastraat – Mathildastraat - Leijsenhoek.

De organisatie attendeert op de volgende punten:

• Aan het Kampioenschap van Oosterhout kunnen uitsluitend inwoners van de gemeente Oosterhout (inclusief de kerkdorpen Dorst, Oosteind en Den Hout) deelnemen.

• Het Kampioenschap is geprogrammeerd als laatste onderdeel van de dag. De start is om 16.30 uur.

• Er zijn in Oosterhout verschillende clubjes fietsende dames, al dan niet gelieerd aan bestaande wielertrimclubs. Van verschillende zijden kwam ons ter ore dat een aantal van deze dames belangstelling heeft om ook aan het Kampioenschap van Oosterhout deel te nemen. Wij hebben daarom besloten om het kampioenschap van Oosterhout uit te breiden met een categorie dames. Ook voor dit jaar kunnen dames inschrijven en hopen wij op een ruime deelname. Wij benadrukken dat de verschillende categorieën van het Kampioenschap wel gezamenlijk starten maar afzonderlijk worden gejureerd.

• De eerste drie ronden van het kampioenschap worden geneutraliseerd afgelegd, zodat de deelnemers zich kunnen presenteren aan het publiek.

• Inschrijven kan vanaf 12.00 uur in de permanence restaurant De Schout, Markt 18 (zijingang). Het inschrijfgeld bedraagt € 10,--. Met de helft van het inschrijfgeld wordt een nader te bepalen doel in de sfeer van gehandicaptenzorgen/of -sport ondersteund.

Kijk gerust even op de site van Hart van Oosterhout. In dit document staat het reglement van de wedstrijd uitgebreid beschreven.

 


WIE IS ONLINEActieve bezoekers: 10, waarvan 1 geregistreerd en 9 gast(en).

Loginstatus

Laatste Nieuws

01-10-2017

de IJsdaging

Lees meer...

15-09-2017

Georganiseerd met de bus naar de Weissensee

Lees meer...

21-06-2016

Vertrouwenspersoon IJsco

Lees meer...Ogenblik a.u.b. ...