Natuurijsbaan gesloten

Komende week jarig

25 november
Merel Beaart
28 november
Suzanne Ansems, willempie Verbraeken
29 november
Iris van der Vaart, Joost van Doorn
1 december
Edgar Dissel
2 december
Kira Raams, Ton Rottier

      Sponsoren 

 

U bent hier: Home › Nieuws

Nieuws

Algemeen: Hart van Oosterhout
   (22-07-2017)

De Stichting Ronde van de Molen organiseert ook dit jaar weer wielerwedstrijden in Oosterhout. Op zondag 17 september 2017 wordt in het centrum van Oosterhout voor de 61ste keer het oudste sportevenement van Oosterhout gehouden onder de nieuwe naam “Hart van Oosterhout”.

Een heel belangrijk onderdeel van deze wielerdag is het Kampioenschap van Oosterhout voor niet licentiehouders.

Het parcours is gelijk aan dat van vorig jaar. De start en finish liggen op de Markt. Het parcours loopt verder over Kerkstraat – Keiweg - Ridderstraat (noordzijde) - St. Vincentiusstraat – Zandheuvel – Isabellastraat – Mathildastraat - Leijsenhoek.

De organisatie attendeert op de volgende punten:

• Aan het Kampioenschap van Oosterhout kunnen uitsluitend inwoners van de gemeente Oosterhout (inclusief de kerkdorpen Dorst, Oosteind en Den Hout) deelnemen.

• Het Kampioenschap is geprogrammeerd als laatste onderdeel van de dag. De start is om 16.30 uur.

• Er zijn in Oosterhout verschillende clubjes fietsende dames, al dan niet gelieerd aan bestaande wielertrimclubs. Van verschillende zijden kwam ons ter ore dat een aantal van deze dames belangstelling heeft om ook aan het Kampioenschap van Oosterhout deel te nemen. Wij hebben daarom besloten om het kampioenschap van Oosterhout uit te breiden met een categorie dames. Ook voor dit jaar kunnen dames inschrijven en hopen wij op een ruime deelname. Wij benadrukken dat de verschillende categorieën van het Kampioenschap wel gezamenlijk starten maar afzonderlijk worden gejureerd.

• De eerste drie ronden van het kampioenschap worden geneutraliseerd afgelegd, zodat de deelnemers zich kunnen presenteren aan het publiek.

• Inschrijven kan vanaf 12.00 uur in de permanence restaurant De Schout, Markt 18 (zijingang). Het inschrijfgeld bedraagt € 10,--. Met de helft van het inschrijfgeld wordt een nader te bepalen doel in de sfeer van gehandicaptenzorgen/of -sport ondersteund.

Kijk gerust even op de site van Hart van Oosterhout. In dit document staat het reglement van de wedstrijd uitgebreid beschreven.

 


WIE IS ONLINEActieve bezoekers: 29, waarvan 0 geregistreerd en 29 gast(en).

Loginstatus

Laatste Nieuws

17-11-2017

Overzicht van PR's weer beschikbaar

Ga naar pagina...

10-10-2017

Jos Zegers, kampioen bij de CMD-masters inline Skate competitie 2017

Lees meer...

01-10-2017

IJsbreker challenge

Lees meer...

18-09-2017

Uitslagen CK Skeeleren 2017

Ga naar pagina...

15-09-2017

Georganiseerd met de bus naar de Weissensee

Lees meer...Ogenblik a.u.b. ...