SKEELERBAAN OPENGEEN LES

 

      Sponsoren 

 

U bent hier: Home › Vereniging › Lidmaatschap aan- en afmelden/kosteninfo › Aan- of afmelden

Aan- of afmelden

Lees a.u.b. eerst het onderstaande aandachtig over voordat je klikt op de aanmeldlink onderaan op deze pagina.

LET OP: per individu (ieder nieuw lid) dient dit aanmeldformulier te worden ingevuld!

Middels het aanmeldformulier kun je jezelf of één van de andere gezinsleden aanmelden als nieuw lid van IJSCO. In geval van aanmelding van een gezin (2 of meer gezinsleden op hetzelfde adres wonende), dient er ongeacht de leeftijd altijd één hoofdlid (in het formulier 'Gezinshoofd') te worden aangevinkt op het aanmeldformulier.

 


Vul a.u.b. de gegevens van jezelf of die van het nieuwe lid op het aanmeldformulier in en klik op de knop 'OK'. Het aanmeldformulier komt daarna automatisch terecht bij onze ledenadministratie en bij de penningmeester. Zelf ontvang je ook een kopie van je aanmelding(en) in je mailbox mits het e-mailadres correct is opgegeven. De penningmeeester zal nadat hij van jou het ondertekende machtigingsformulier per post, of ingescand per mail heeft ontvangen, de kosten innen via jouw bank op de categorieën die door jou op het formulier zijn aangekruist.

 

Denk er a.u.b. aan nadat het formulier is verzonden en na op 'OK' te hebben geklikt, je ook nog even het machtigingsformulier voor de automatische incasso uitprint, ondertekent en opstuurt naar de penningmeester. Deze machtiging wordt als bijlage meegestuurd na de bevestiging van je aanmelding als nieuw lid. (Uiteraard is één machtiging per gezin voldoende). Mocht je je bevestigingsmail zijn kwijt geraakt en daarmee ook het machtigingsformulier, dan is het formulier ook hier nog te downloaden.

 

Ben je lid geworden aan de natuurijsbaan, en heb je daar een machtigingsformulier ingevuld en ondertekend, dan hoef je dus niet opnieuw dit formulier in te vullen!

 

LET OP ! Pas wanneer het verschuldigde bedrag op de rekening van IJSCO is bijgeschreven, wordt je definitief als lid van IJSCO aangemerkt.

In het formulier hieronder wordt je gevraagd om een 'Loginnaam' en een 'Nieuw wachtwoord'. Deze mag je beide zelf kiezen (*) en kunnen gebruikt worden nadat wij de door jou ingevoerde gegevens hebben verwerkt, om in te loggen op het ledengedeelte van de website. (*) Overigens kan de Loginnaam maar 1 x gebruikt worden omdat deze uniek is in de ledenadministratie.

 

 

TIP: wanneer je meerdere leden voor bijv. een gezin dient in te voeren kun je het volgende doen:

  1. Meld het eerste lid gewoon aan en klik op 'OK'. 
  2. Ga daarna terug naar de vorige pagina met het pijltje links bovenaan op de internetpagina.
  3. Wanneer het goed is tref je daar de zojuist ingevulde aanmelding weer aan.
  4. Wijzg de gegevens voor het volgende lid en klik onderaan weer op 'OK'.
  5. Dit kun je zo blijven herhalen voor elk nieuw lid.

LET OP...., als je later aan andere activiteiten wilt gaan deelnemen die je niet op de huidige machtiging hebt aangekruist, dien je daarvoor een nieuw machtigingsformulier uit te printen en op te sturen.

Voor het aanmelden van 1 of meerdere activiteiten klik je op de KNOP "Activiteiten" bovenaan op de website. Daar maak je een keuze van je interesse en vervolgens ga je naar de aanmelding. Voor de meeste activiteiten welke je daar aantreft dien je eerst ingelogd zijn omdat deze meestal alleen toegankelijk zijn voor onze eigen leden. 

VRIJWILLIGERS
Onze vereniging, die puur op de goodwill van vrijwilligers draait, is zeer gebaat bij aanwas van nieuwe vrijwilligers om het voortbestaan van IJSCO te waarborgen. Daarom hopen wij dat je jezelf minstens voor 1 of meerdere vrijwilligerstaken aanmeldt. Deze taken kun je selecteren door de CTRL-toets ingedrukt te houden en dan met de muis 1 of meerdere van deze taken aan te klikken waarna ze geselecteerd zijn. Het moet gek zijn wil hier niet iets voor jou tussen staan!

DATUM WAAROP LIDMAATSCHAP INGAAT (invulveld: Lid m.i.v.)
Wanneer je het lidmaatschap op een datum later dan vandaag laat ingaan, ben je ook pas vanaf die datum lid volgens ons geautomatiseerd ledenadministratiesysteem en kun je ook pas vanaf die datum inloggen op de site van IJSCO en jezelf aanmelden voor een activiteit (lees evenement) van IJsco. Houdt hier dus goed rekening mee! TIP: laat het lidmaatschap dus m.i.v. vandaag ingaan! Voor de contributie maakt het verder niets uit want die loopt van 1 oktober t/m 30 september.

AFMELDEN Lidmaatschap Klik hier om te kijken hoe u zich kunt afmelden als lid van IJsco.

KLIK HIER OM NAAR HET AANMELDFORMULIER TE GAAN


WIE IS ONLINEActieve bezoekers: 18, waarvan 0 geregistreerd en 18 gast(en).

Loginstatus

Laatste Nieuws

29-06-2018

Boogschietvereniging Hunter Club vanaf 1 juli actief op de Elskens

Lees meer...Ogenblik a.u.b. ...