SKEELERBAAN OPENWEL LES

 

Komende week jarig

22 maart
Jan van Evelingen
23 maart
Caro Otto-Herzig, Karin van Zalm
24 maart
Frank Doggen, Tessa Klop
26 maart
Margot van der Linden-Willemsen, Nina Blokker
28 maart
Yoeri Martens
29 maart
Arianne Bollen, Daan van Tiel, Janet Polak, Johan Geurts

      Sponsoren 

 

U bent hier: Home › Activiteiten › Schaatsen › Aanmelden Schaatslessen, wedstrijden, evenementen › Proeflessen schaatsen

Evenementenoverzicht proeflessen schaatsen

Op deze pagina kun je jezelf als niet-IJscolid pas dan aanmelden voor de proeflessen nadat je de registratieprocedure hebt doorlopen. Zolang dit niet is gebeurd blijft het vakje grijs en dus niet aanklikbaar. IJscoleden dienen ook ingelogd te zijn voordat zij zich kunnen aanmelden!

 


Eenmaal geregistreerd, kun je jezelf online aanmelden voor deelname aan de proefschaatslessen van IJSCO op maandag- of vrijdagavond (niet een combinatie van beiden). Je kunt dat doen door in het vakje bij 'Deelname' een vinkje te plaatsen en uiteindelijk onder de lijn van het desbetreffende element op de OK-button te klikken.

 


Door op de naam van een evenement te klikken kun je er detailinformatie van bekijken en zien wie er zich nog meer heeft opgegeven. In het registratieformulier heb je  je bank- of girorekeningnummer op moeten geven. Wij werken uitsluitend met automatische incasso en vragen je daarom het machtigingsformulier in te vullen te ondertekenen en op te sturen per post of ingescand naar de penningmeester. Het postadres van de penningmeester staat op datzelfde machtigingsformulier.

 

LET OP! i.v.m. de administratieve verwerking van je aanmelding en het versturen van de plaatsingsbrief voor toegang tot de ijsbaan in Breda, dient je jezelf minimaal 2 dagen van te voren aan te melden voor de proeflessen. Doe je dit niet, dan kom je pas de week erna in aanmerking voor de 1e proefles. Op maandag of op vrijdag verstuurde aanmeldingen om 's avonds een proefles te kunnen volgen, worden dus niet in behandeling genomen!


Aanmelden proefschaatslessen

-- Geen vermeldingen --


BegindatumAanvangNaamLocatieBijzonderhedenDeelname
22-03-201819:00Bochtentraining 2018Schaatsbaan BredaAanwezig om 18.30 uur
(10)


WIE IS ONLINEActieve bezoekers: 97, waarvan 0 geregistreerd en 97 gast(en).

Loginstatus

Laatste Nieuws

15-09-2017

Georganiseerd met de bus naar de Weissensee

Lees meer...

21-06-2016

Vertrouwenspersoon IJsco

Lees meer...Ogenblik a.u.b. ...