Bouwsteen 'SkeelerbaanGeslotenLayout' niet gevonden!

 

      Sponsoren 

 

U bent hier: Home › Diversen › Sponsoren › Onze sponsoren

Op dit overzicht treft u onze sponsoren aan die diverse zaken sponsoren

IJSCO maakt dankbaar gebruik van de samenwerking met sponsoren. Voor zowel de sponsoring bij de organisatie van evenementen als voor clubkleding voor onze leden danken wij onze sponsoren.

 

 SONO KOEK

 De leukste Biesbosch groepsarrangementen en dagtrips

Sono Koek heeft een breed aanbod aan activiteiten en groepsarrangementen in de prachtige natuur van De Biesbosch en de nieuwe Noordwaard. Graag stellen wij voor u een compleet programma op maat samen dat past bij uw wensen, groepsgrootte en budget. Ideaal voor bijvoorbeeld personeelsuitjes, teambuilding en vriendengroepen. Door persoonlijke aandacht en oog voor detail merkt u dat u bij ons welkom bent. Voor advies, organisatie en begeleiding staan wij met een enthousiast team voor u klaar en wordt uw arrangement gegarandeerd een succes.
             

 
 Van Ginneken BV

 Van Ginneken BV is een bedrijf dat actief is in agrarisch loonwerk, grondwerk en mestdistributie.Kwaliteit en veiligheid zijn belangrijke begrippen binnen onze organisatie.

Loonbedrijf Van Ginneken heeft zorg gedragen voor de aanleg van onze natuurijsbaan in 2004 en zorgt er elke winter voor wanneer er voor langere tijd matige vorst wordt verwacht, dat er water op de natuurijsbaan wordt gepompt.

 

 Van Tilburg-Bastianen Groep  Van Tilburg-Bastianen Groep (TB Groep) is specialist in totaaloplossingen als het gaat om mobiliteit. Zowel voor particulieren als voor bedrijven. Wij hebben verschillende vestigingen in West-Brabant, ons hoofdkantoor is gevestigd in Breda.

Leverde de bezemwagen voor de skeelertoertochten van 2009 en 2010 en is sinds 2011 kledingsponsor.

 Agave-Accountants  A-Gave Accountants is een klein kantoor, die door samenwerking u de service kan bieden van een van een volwaardig accountantskantoor. Directeur van A-Gave is onze ex-voorzitter en schaats- en skeelertrainer Anton van Gaalen.

Anton zijn bedrijf is kledingsponsor.
 
 BWZ Verhuur  BWZ-Verhuur B.V. is opgericht op 1 april 1995 onder de naam Bouwservice De Waard en Van Zon. In de markt werd de naam - Bouwservice De Waard en Van Zon - al snel afgekort als BWZ. Op 14 maart 2003 hebben wij de bedrijfsnaam aangepast in BWZ-Verhuur B.V.

 

Sport2000 Oosterhout

Alle SPORT 2000 winkels in Nederland worden geëxploiteerd door zelfstandige ondernemers. Voor Oosterhout is dit de fam. Wijnen.

De SPORT 2000 winkels in Nederland kennen een breed (en veelal ook diep) sportfunctioneel assortiment.
Daarnaast vind je bij SPORT 2000 tevens een grote collectie sportmode.

Bij SPORT 2000 staan professioneel advies en een goede service hoog in het vaandel. Het SPORT 2000 winkelpersoneel bestaat uit echte sportliefhebbers en heeft de juiste kennis van de producten in huis om je van optimaal advies te voorzien.

IJsco-leden genieten bij aankoop van sportartikelen een
korting van 10%. Deze geldt voor het gehele assortiment.

 Linberg  Linberg is een bedrijf dat sinds 1968 actief is in de kampeerbranche. Destijds zijn we gestart met de verkoop en later ook de productie van aluminium stacaravans. Sinds begin jaren '80 is hier de verkoop van nieuwe en gebruikte toercaravans bijgekomen. Ook een klein winkeltje voor kampeeraccessoires kon niet achterwege blijven. Dit kleine winkeltje is in de loop van de jaren uitgegroeid tot een zeer grote winkel, waar u vrijwel alles vindt voor uw actieve vakantie.


WIE IS ONLINEActieve bezoekers: 101, waarvan 0 geregistreerd en 101 gast(en).

Loginstatus

Laatste Nieuws

29-06-2018

Boogschietvereniging Hunter Club vanaf 1 juli actief op de Elskens

Lees meer...Ogenblik a.u.b. ...