Bouwsteen 'SkeelerbaanGeslotenLayout' niet gevonden!

 

      Sponsoren 

 

U bent hier: Home › Activiteiten › Conditietraining › Zaaltraining (info)

Zaaltraining bij IJsco - werken aan je conditie in de wintermaanden!

Ben je gestopt met fietsen of skeeleren en ga je dit seizoen niet schaatsen met IJSCO, dan is het nu het moment aangebroken om te beginnen met conditietraining bij IJSCO.

Vanaf de eerste woensdag in oktober gaan we 26 weken lang de conditie op niveau houden/brengen in de gymzaal van school Lievenshove aan de Bredaseweg 140 in Oosterhout. We beginnen om 20:00 uur en stoppen om circa 21:00 uur. Het loopt meestal iets uit.

Wat doen we zoal?

We gaan op gevarieerde wijze de been- arm-, rug- ,  en buikspieren versterken. De conditie wordt door middel van loop- en behendigheidsoefeningen naar een hoger niveau gebracht.  Er zijn ook oefeningen die aan het schaatsen verwant zijn. Het uur wordt besloten een spel. De oefeningen zijn zo ingericht dat ieder op zijn of haar niveau mee kan komen.

Kosten

Voor dat je het weet is het uur weer voorbij en zijn de pondjes er weer vanaf. Voor de kosten hoeft u niet thuis te blijven want voor het hele winterseizoen (ca. 26 lessen) betaald u slechts: zie het kostenoverzicht op deze pagina. De prijs komt uit, als je het hele seizoen meedoet, op net iets meer dan € 2,00 per avond.

Aanmelden

Je kunt jezelf voor de zaaltraining aanmelden via onze website door hierop te klikken. Voor meer informatie kun je terecht bij trainer Anton van Gaalen, telefonisch te bereiken: 0162-423906. Indien gewenst kun je in de groeps-app worden opgenomen van de zaaltraining. Geef daarvoor je 06-nummer door aan Anton.

Tijdens de zomermaanden gaan we verder in het bos op soortgelijke wijze. Wil je het eens vrijblijvend proberen, kom dan gewoon eens een keer meedoen! Ik zie je graag komen meedoen. 

Anton van Gaalen, jouw zaal- en bostrainer.

Terug naar de startpagina


WIE IS ONLINEActieve bezoekers: 54, waarvan 0 geregistreerd en 54 gast(en).

Loginstatus

Laatste Nieuws

29-06-2018

Boogschietvereniging Hunter Club vanaf 1 juli actief op de Elskens

Lees meer...Ogenblik a.u.b. ...