SKEELERBAAN OPENGEEN LES

 

      Sponsoren 

 

U bent hier: Home › Activiteiten › Conditietraining › Bostraining (info)

Bostraining bij IJsco - werken aan je conditie in de zomermaanden

Na het winterseizoen is het weer tijd geworden om de buitenlucht op te zoeken.

We gaan na het schaatsseizoen de conditie en techniek weer opbouwen voor het volgende seizoen. N.a.v. een verzoek van een aantal leden om meer aan schaatstechnische oefeningen te werken is i.v.m. de andere sportactiviteiten die IJSCO per week aanbiedt, besloten de ‘Bostraining’ opnieuw op de maandagavond in te plannen voor een evenwichtige trainingsweek.

 

Voor wie geschikt

 

De bostraining is bedoeld voor iedereen, jeugd en volwassenen. Het 1e deel van de training wordt verzorgd door Anton waarbij alle spiergroepen even losgemaakt worden en daarna neemt Frans het over waarbij de opzet van de training meer is gericht op de schaats- skeelertechniek. We beginnen het e.e.a. natuurlijk rustig op te bouwen zodat ook de minder getrainde deelnemers, goed kunnen aansluiten. Gedurende het seizoen zal de training zwaarder worden.

Waar, wanneer en hoe laat

Elke maandagavond vanaf begin april tot eind september vertrekken we vanaf het parkeerterrein bij de wielerbaan van de Jonge Renner aan de Bredaseweg.

 • We starten om 19:00 uur. Zorg dus dat je een kwartier van tevoren aanwezig bent
 • Met slecht weer wordt er niet getraind. Dit wordt gecommuniceerd d.m.v. de WhatsApp-groep.

Wat zijn de kosten

De kosten voor het hele zomerseizoen vindt u terug in de kostentabel op deze pagina. In de sportschool bent u meer kwijt....!

  Aanmelden

  U kunt zich via deze link via de website op te geven om mee te doen aan deze conditietraining zodat de trainer(s) een indicatie hebben wie zij allemaal kunnen gaan verwachten.


  Wanneer u als niet IJSCO-lid na 1 x te hebben meegetraind besluit om ook de volgende keren mee te gaan doen, dient u zich wel aan te melden als lid en het trainingsgeld te voldoen. Afhankelijk van het aantal deelnemers kan de groep opgesplitst worden.

  Tot ziens op onze 1e trainingsavond op de 1e maandag in april (als het tenminste geen 2e Paasdag is).

  Terug naar de startpagina


  WIE IS ONLINEActieve bezoekers: 37, waarvan 0 geregistreerd en 37 gast(en).

  Loginstatus

  Laatste Nieuws

  29-06-2018

  Boogschietvereniging Hunter Club vanaf 1 juli actief op de Elskens

  Lees meer...  Ogenblik a.u.b. ...