SKEELERBAAN OPENWEL LES

Houdt zelf Buienradar in de gaten!

 

Komende week jarig

22 september
Erlinde Daniels-Prinsen, Hans Vissers, Ronan van Keulen, Thijs Giesbergen
23 september
Ellie Verhagen, Loes Ansems, Sem Kroonen
24 september
Edwin Bakker, Koen de Waal
25 september
Annamarie Blom, Helmut Fleischacker, Jasmijn Staden, Max Bollen
26 september
Ewout Akkermans, Froukje Steenks, Gijs Cornelisse, Leon Vermijs
28 september
Nico Karper
29 september
Iris Blom, Mendel van der Vleuten

      Sponsoren 

 

U bent hier: Home › Vereniging › Algemene informatie over IJsco

Algemene informatie over IJSCO

 

IJSCO: is een hele gezellige, laagdrempelige en sportieve vereniging voor jong en oud in Oosterhout e.o. met ruim 600 leden!

Niet alleen kun je bij IJsco terecht om te leren schaatsen en te inline-skaten (skeeleren), maar ook verzorgen wij conditietrainingen in de vorm van zaal-, bos- en wielrentraining. Daarnaast hebben wij onze eigen oergezellige natuurijsbaan de Elskens aan de Elskensweg 15 in Oosterhout die de laatste jaren steeds meer bezocht wordt door de inwoners uit Oosterhout en door mensen van ver daarbuiten.


Voordat je deel kunt nemen aan een of meerdere activiteiten/evenementen dien je de volgende 3 stappen te doorlopen:

  1. meldt je aan als lid. Meer informatie over het lidmaatschap en de daarbij behorende kosten vindt je door hier te klikken.
  2. meldt je daarna aan voor een activiteit en/of evenement: de volgende links verwijzen de pagina's met informatie over schaatsen, skeelerenbostraining of zaaltraining. Op deze pagina's tref je tevens een link aan die weer verwijst naar de aanmelding voor de respectievelijk activiteiten/evenementen. Het feitelijke aanmelden hiervoor kan pas dan geschieden, wanneer je jezelf hebt aangemeld als lid.
  3. tenslotte dien je een machtiging voor automatische incasso op te sturen naar de penningmeester van IJSCO die je als bijlage ontvangt in de bevestigingsmail en tevens hier aantreft.

    Zolang niet aan alle 3 de hierboven genoemde voorwaarden is voldaan, behouden wij ons het recht voor om je van (verdere) deelname aan een activiteit/evenement te weerhouden.

ZOEKFUNCTIE: ben je op de website op zoek naar iets wat je niet direct kunt vinden, dan kun je door in het vak "Zoek in site" rechtsbovenaan op de homepage een steekwoord in te vullen en daarna op "ZOEK" klikken wellicht toch datgene vinden wat je zocht. Ook kun je via de pagina "Sitemap" misschien datgene vinden wat je zoekt heel gemakkelijk terugvinden.

Schaatsen

Van begin oktober tot medio maart geven wij schaatsles op de kunstijsbaan in Breda. De groepen worden op verschillende niveaus ingedeeld. De jeugd (t/m 12 jaar) krijgt veilig les op de binnenbaan in de vorm van een stukje ijsgewenning en diverse oefeningen en ze doen ook veel spelletjes om de schaatstechniek eigen te maken. De volwassenen krijgen les op de 400m baan en worden ingedeeld in drie groepen: beginners, geoefenden en gevorderden. Zij werken aan techniek en conditie.

Inline-skaten

Van begin april tot eind september kun je bij ons leren inline-skaten/skeeleren. Op de vrijdagavond wordt er les gegeven op de wielerbaan (Baronieparkoers) aan de Terheijdenseweg in Breda. Buiten deze lessen rijden we op dinsdagavond ook nog een toertochtje (de zgn. Midweekskate). 

Conditietraining

Naast wielrennen in de zomermaanden op de woensdagavond werken we ook op de maandagavond aan de conditie tijdens de bostraining. In de wintermaanden geven we conditietraining op woensdagavond in de zaal. Natuurlijk worden er ook onderling afspraken gemaakt door de leden om een keer te gaan schaatsen of te skeeleren. Via WhatsApp-groepen houden wij elkaar op de hoogte van interessante schaats-, skeeler- en fietstoertochten.


Kortom, een laagdrempelige vereniging voor jong en oud. Voor een zeer gering basisbedrag per jaar ben je al lid van IJsco en kun je gezellig meedoen aan onze activiteiten waarvoor dan uiteraard wel apart betaald moet worden (m.u.v. het wielrennen en de Midweekskate).

Heb je als bezoeker van deze site vragen, op- of aanmerkingen over, of suggesties voor de website van IJsco, laat dit dan gerust weten aan
de webmaster. Ook leuke anekdotes over dingen die je hebt meegemaakt tijdens een van de activiteiten georganiseerd door IJsco kun je insturen naar de webmaster. Ook interessante LINKS over schaatsen en/of skeeleren zijn van harte welkom.

Veel leesplezier toegewenst en hopelijk wordt je ook nog eens lid als je dat nog niet mocht zijn. Schrijf ook gerust eens iets in het
GASTENBOEK!

TERUG


WIE IS ONLINEActieve bezoekers: 44, waarvan 0 geregistreerd en 44 gast(en).

Loginstatus

Laatste Nieuws

18-09-2017

Uitslagen CK Skeeleren 2017

Ga naar pagina...

15-09-2017

Georganiseerd met de bus naar de Weissensee

Lees meer...

05-07-2017

IJsco heeft sinds gisteren een jeugdcommissie

Lees meer...

22-06-2017

24KiKa 2017 op 1 en 2 september

Lees meer...

21-06-2016

Vertrouwenspersoon IJsco

Lees meer...Ogenblik a.u.b. ...